دسته گل مبتذل مسئولین سینمایی درفیلم جنجالی
به گزارش شریان نیوز ، سخنان صریح رهبر انقلاب در خطبه های نماز جمعه 14 بهمن سال گذشته در خصوص وضعیت و جایگاه اخلاق در جامعه و موقعیت نامطلوب آن زنگ خطری بود که حجت را بر همه به ویژه مدیران و تصمیم سازان امور فرهنگی – تربیتی کشور تمام کرد.
تردیدی نیست که نمی توان گناه وضعیت نامطلوب فرهنگی در کشور را کاملا بر گردن دشمنان انداخت ، بلکه در این میان نقش آن دسته از مسئولین که با غفلت زمینه ساز تهاجم جهان استکبار به اخلاق و فرهنگ مردم کشور شده و می شوند از سهم دشمنان اگر بیشتر نباشد کمتر نیست.
البته در برخی از حوزه های فرهنگی شاهد آن هستیم که از پول و و امکانات و اختیارات مدیریتی نظام جمهوری اسلامی در مسیر ایجاد و گسترش انحراف اخلاقی جامعه هزینه می شود که دیگر نیاز به تهاجم دشمنان به ساختار های اخلاقی و فرهنگی نیست!.
اکثریت کارشناسان متعقد بر این هستند ، فیلم ها و سریال ها نقش موثری در تکثیر و تحکیم فرهنگ و ارزش ها در جامعه دارد . سرگرم کننده بودن، جذابیت، قابلیت طرح مسائل سیاسی و فکری به شکلی غیرمستقیم، اثرگذاری بر ضمیر ناخودآگاه انسان ها و توان مخاطب قرار دادن انبوه تماشاگران، از ظرفیت های فیلم های سینمایی و سریال ها است.
پس از گذشت جنجال دو فیلم زندگی خصوصی و گشت ارشاد که نمونه اثاری بودند که هزاران برابر فیلم های هالیودی در تخریب فرهنگ و اخلاق جامعه اسلامی مؤثر بوده اند ،حالا نوبت به فیلم من مادر هستم رسیده است.
فیلم من مادر هستم به کارگردانی فریدون جیرانی که چندی پیش در سینماهای تهران اکران شد مورد واکنش بسیاری از مسئولین و ... شد.
علی الظاهر نام فیلم هیچ ارتباطی به محتوای فیلم ندارد که در این فیلم مخاطب با قشری از جامعه روبروست که به شدت دلداده غرب است و تمام زندگی خود را بر این مبنا تنظیم کردهاست.
فیلم در فضایی تعلیقی به شناساندن کاراکترهای اصلی می پردازد، با عنوان تبلیغ شده به دنبال مادری حقیقی در صحنه های مختلف، ولی از یک طلاق و دعوای زن و شوهری پرده برداری می کند تا خانواده های در آستانه فروپاشی را نشان دهد که زنان شوهردار آن دل بسته فرد دیگری هستند.